Ingeborg Jacobsen’s deltagelse i radioprogrammet “Prøv Lykken”

“Prøv Lykken” var et program der turnerede landet rundt med Jørn Hjorting som særdeles oplagt vært.

Ingeborg deltog i Jørgen Hjortings radioprogram “Prøv Lykken” d. 05.10.1984. En udsendelsrække som kørte i en årrække, og som blev sendt fra rundt omkring i landet. Optagelsen her fandt sted på Rinkenæshus, og hun har selv optaget det på bånd derhjemme. Det er det bånd, der her er overspillet på telefonen og klippet sammen, så de andre deltagere ikke kom med. Det giver en meget autentisk lyd, da den summen, man kan høre i baggrunden, er båndet, der kører rundt.

Indslaget indledes med en fællessang: “Rinkenæs-sangen”, som Ingeborg havde skrevet. Du kan finde teksten til sangen her.

Du kan høre radioprogrammet her:Se i slægtstræet


Kommentarer

Skriv et svar