Rabarbervin og en heftig islandsk punch

Et par opskrifter på “festdrikke” fra Marie Petersens kogebog.

Under gennemgangen af Marie’s kogebog for at finde opskriften på Rå Hindbærsaft, dukkede et par andre interessante opskrifter op.

Den ene er på hjemmelavet Rabarbervin. Opskriften er vedhæftet, så man kan jo forsøge selv.

Den anden opskrift er på en særdeles heftig “Islandsk Punch”. Hvor det islandske kommer fra, vides ikke – men alkoholprocenten fejler ikke noget (det er nok velovervejet, at der i opskriften  står, at den serveres i ikke for store glas)): 

 

1 Flaske Rom, 1 Flaske Rødvin. Saft af 2 Citroner, 3/4 pund hugget Sukker, som rives på Skallen af Citronerne til Sukkeret er helt gult, 3 små overkopper Ribssaft. Koges op sammen  og serveres varm i ikke for store glas.Mere om historien
Se i slægtstræet


Kommentarer

Skriv et svar